Ova ideja se je dugo namakala, parila, dinstala, pržila i napokon je skuhana i spremna za posluživanje :)

Radionice

su namijene i početnicima, i onima s iskustvom, a kod svake će biti navedeno ako je potrebno neko predznanje – u slučaju da je ono bitno kako biste bolje shvatili sadržaj.

Blog i savjeti

su uglavnom namijenjeni pučanstvu koje već ima (barem osnovno) znanje o makrobiotici, odnosno prirodnom načinu prehrane, s tim da ovdje pokušavamo naglasiti kreativni i gurmanski aspekt prehrane, dakle za osobe koje su relativno OK zdravstvenog stanja.

Takva jela su kreacije koje povremeno možete ubaciti u svoje tjedne kulinarske izričaje… Ostalima sadržaj može možda poslužiti za inspiraciju da probaju nešto novo, ili vas potakne da (na)učite više o prehrani.

Naša vizija je približiti vam zdravi način prehrane, i to na kreativan i gurmanski način. Jer prirodna prehrana može biti vrlo ukusna, gurmanska i zadivljujuća čak i najvećim sladokuscima.

Zdravo budite i vidimo se u Zdravljaku!

 

VODITELJICA RADIONICA KUHANJA

IRINA

Po struci grafička dizajnerica, vodi vlastitu phirmu od 2009. Kuha od svoje 15., a zadnjih 14 godina prema makrobiotičkim načelima. Završila je Feng shui studij i Studij prirodne prehrane s dijagnozom u Bioviziji, te asistirala na istom studiju. Kuha, crta, šiva, štrika, dizajnira, hekla, oslikava sve do čega stigne, proučava permakulturu i sanja o vrtu negdje van grada.

Vodi radionice kuhanja u Zdravljaku od 2014. godine.

HVALA!

Hvala svima koji nas sve ove godine podržavaju, i koji su imali vjeru u nas i nagovarali nas da krenemo u realizaciju ovog projekta! Nadamo se da ćemo svojim primjerom biti inspiracija na putu u zdravije življenje.

Vaš Zdravljak